Antena Căutare

Secretar-general PDL despre primarii USL din Bistrita-Nasaud: Sunt neputinciosi, slabanogi, handicapati psihic

Extrem de iritat, secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a avut o iesire la adresa primarilor USL din judetul Bistrita-Nasaud care au huiduit in timpul plenului Consiliului Judetean intrunit intr-o sedinta extraordinara pentru stabilirea bugetului pentru anul 2012.

"Este nedrept comportamentul unora dintre primarii opozitiei. Totalmente nedrept, pentru ca ei ascund o realitate care este cu totul si cu totul alta decat cea pe care o publica si o duc la urechile oamenilor. Primari incompetenti care nu au reusit sa dezvolte un proiect in cei zece ani de cand sunt primari. (...) Cei care urla, cei care tipa, sunt neputinciosii, sunt nepriceputii. Aceia urla, slabanogii. Nu veti gasi un om destept, un om harnic, un om priceput, sa vina sa urle, sa dea in cap si sa jigneasca pe nimeni, dar nepriceputii, handicapatii psihic", a rabufnit Ioan Oltean in timpul sedintei.

Ioan Oltean a cerut scuze retractandu-si cuvintele folosite dandu-si seama de cuvintele pe care le-a folosit.

Foto: Intact Images

Ion Iliescu, despre protestul USL: "Greva parlamentara? Lupta politica nu se da in acest fel"... Crin Antonescu: „Basescu, incapabil sa raspunda protestului masiv”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x