Antena Căutare

Secretarul Camerei Deputatilor, deputatul PDL Dumitru Pardau, revine in "barca" PNL

Secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, deputatul Dumitru Pardau, prim-vicepresedinte al PDL Suceava, a anuntat, joi, ca paraseste PDL si revine in PNL.

"Am luat decizia de a demisiona din PDL, dupa o perioada de analiza de cateva luni. Am decis dupa ce m-am consultat cu oameni din zona pe care o reprezint in Parlamentul Romaniei si dupa ce m-am consultat cu primarii localitatilor din colegiul nr.9", a explicat Dumitru Pardau, subliniind ca este corect din partea sa sa tina seama de parerile populatiei si a primarilor pe care ii reprezinta.

"Este o onoare sa lucrezi cu acesti primari foarte buni, oameni gospodari, oameni responsabili. Se stie ca am spus acest lucru intotdeauna, deschis, fara sa tin cont de culoarea lor politica, bazandu-ma pe modul foarte bun de lucru dintre noi", a declarat Pardau.

"Nu ma simt tradator. Din contra, ma simt tradat. De ceva vreme ma simt tradat in sensul in care totul era decis de cateva persoane si aproape orice propunere, idee, solutie era considerata ca o problema personala, nu una de fond. Am simtit ca nu sunt ascultat, ca parerea mea aproape nu conteaza. Nu contest faptul ca s-au luat decizii bune, dar am realizat ca drumul este din ce in ce mai gresit", a mai afirmat Dumitru Pardau.

Dumitru Pardau a fost ales deputat, in 2004, pe listele PNL, apoi s-a alaturat grupului lui Gheorghe Flutur care a infiintat PLD, partid care a fuzionat ulterior cu PD, rezultand PDL. Iar in 2008, Pardau a fost ales deputat din partea PDL in colegiul 9 din judetul Suceava, fiind ales cu peste 50% din voturi.

UPDATE! Suspendarea presedintelui, pe repede-inainte: CCR se intruneste vineri, la 9.00, Parlamentul voteaza la 17.00!... Dan Voiculescu il da in judecata pe Traian Basescu pentru afirmatii defaimatoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x