Căutare Live

Şedinţă a CEX al PSD, pentru discuţii despre eventuala sesizare a CCR pe legea bugetului

Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat se reuneşte, luni, urmând să discute despre o eventuală sesizare a Curţii Constituţionale în privinţa asumării răspunderii Guvernului pe legea bugetului.

Şedinţa CEX al PSD va începe la ora 12.00, la Camera Deputaţilor, sala Grupului PSD "Ovidiu Şincai". Săptămâna trecută, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spunea că partidul ar putea ataca la Curtea Constituţională legea bugetului, după asumarea răspunderii în Parlament, o decizie în acest sens urmând să fie luată în cadrul acestui Comitet Executiv Naţional. "În ceea ce priveşte o eventuală sesizare la Curte, e o decizie politică pe care doresc să o iau în cadrul partidului şi o să vorbesc cu colegii mei astăzi să facem un Comitet Executiv în principal cu această temă în ziua de luni, deci în termenii constituţionali”, declara Marcel Ciolacu. Întrebat şi dacă cu acel prilej se va discuta şi despre o eventuală moţiune de cenzură, liderul PSD spunea: "Nu este nimic exclus, cred că ar fi cea mai stufoasă moţiune de cenzură, dar în acest moment, matematic vorbind, există o majoritate".

Sursa : news.ro

Şedinţe comune ale Camerelor Parlamentului pentru angajarea răspunderii Guvernului pe Legea bugetului pentru 2020 şi alt... USR anunţă că prin amendamentele la buget cere ”tăierea fondurilor pentru academiile de politruci şi sinecurişti” şi pro...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri