Antena Căutare

Şedinţa conducerii Camerelor în care ar fi trebuit decisă data dezbaterii moţiunii de cenzură a fost anulată, din cauza absenţei PSD

Şedinţa conducerii Camerelor în care ar fi trebuit decisă data dezbaterii moţiunii de cenzură a fost anulată marţi, din cauza absenţei PSD, PNL sugerând că de fapt social-democraţii nu au voturile necesare pentru ca moţiubnea să fie adoptată.

”Şedinţa Birourilor Permanente ale Camerei Deputatilor şi Senatului a fost anulată, urmare a retragerii celor de la UDMR şi lipsei celor de la PSD, iniţiatorii moţiunii de cenzură!”, afirmă liderul deputaţilor PNL Florin Roman, comentând că iniţiatorii moţiunii au fugit din sală.

El sugerează că motivul atitudinii opoziţiei este acela că nu are suficiente voturi pentru ca moţiunea să treacă.

”De ce? Pentru ca nu au voturile necesare? Am spus încă de la început ca demersul este unul neserios la fel ca textul moţiunii!”, conchide Roman.

Birourile permanente ale celor două Camere ale Parlamentului ar fi trebuit să decidă marţi data la care va fi dezbătută şi votată moţiunea de cenzură depusă de PSD şi UDMR împotriva Guvernului Orban. La şedinţă ar fi trebuit să participe şi liderii grupurilor parlamentare. PSD a susţinut, prin liderul său Marcel Ciolacu, ca votul moţiunii de cenzură să aibă loc miercuri, de la ora 12.00.

Sursa : news.ro

Orban: În cazul în care va exista o majoritate în ceea ce priveşte moţiunea de cenzură, în ceea ce priveşte PNL decizia ... Gorghiu, întrebată dacă se simte confortabil să fie colegă cu Emanoil Savin, fost parlamentar PSD: Dacă sunt colegi care...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x