Antena Căutare

Şedinţa Consiliului Naţional PLUS are loc în weekend la Iaşi. Va fi ales noul Birou Naţional şi se va stabili strategia pentru locale

PLUS îşi va stabili strategia pentru alegerile locale, la Consiliul Naţional programat la Iaşi, pe 18 şi 19 ianuarie, în cadrul reuniunii urmând să fie ales şi noul Birou Naţional al partidului.

Coordonatorul regional PLUS pe zona Moldovei, Daniel Şandru, a declarat, luni, pentru News.ro că la reuniunea Consiliului Naţional care se va desfăşura în weekend la Iaşi vor fi prezenţi aproximativ 100 de reprezentanţi ai partidului, între care liderii de filiale judeţene ale PLUS, coordonatorii regionali, dar şi membri din diaspora.

“Este o reuniune importantă, pentru că va fi ales noul Birou Naţional şi va fi stabilită strategia partidului pentru următoarele şase luni, inclusiv pentru alegerile locale“, a afirmat Daniel Şandru.

El a mai spus că tot la finalul săptămânii, PLUS va anunţa candidaţii partidului pentu primăria Iaşi şi şefia consiliului judeţean Iaşi, în urma votului intern programat în aceste zile.

Totodată, sâmbătă va fi inaugurat sediul din Iaşi al PLUS, urmând a fi deschis în oraş şi biroul europarlamentarului PLUS Dragoş Tudorache.

Sursa : news.ro

Tăriceanu: ALDE optează pentru alegerea primarilor în două tururi. Nu sunt pentru asumarea răspunderii într-un astfel de... Ponta: Cred că PNL doreşte alegeri anticipate pentru că acest buget nu este unul realist. Banii nu le ajung. Nu cred că ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x