Antena Căutare

Demisia Monei Pivniceru, in aer. Sedinta CSM a fost amanata pentru data de 23 august!

Desi Plenul Consiliului Superior al Magistraturii trebuia sa ia, astazi, act de demisia Monei Pivniceru, sedinta s-a amanat pentru data de 23 august, din lipsa de cvorum. Patru membri ai Consiliului au lipsit de la intrunire, iar unul este suspendat. 

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii putea lua act de demisia Monei Pivniceru, persoana desemnata pentru a prelua Ministerul Justitie, doar in prezenta a minim 15 membri. Cvorumul, insa, nu a putut fi realizat, iar magistratii au amanat sedinta pentru data de 23 august.

Victor Ponta a venit la Consiliul Superior al Magistraturii pentru a participa in calitate de ministru interimar al Justitiei. "E dezamagitor. Daca poimaine, in Parlament, nu e cvorum la Parlament ca sa se intoarca la Cotroceni, toata lumea o sa inceapa sa tipe. M-am saturat de ipocrizie", a spus premierul, dupa ce a parasit sedinta Consiliului.

Demisia Monei Pivniceru din magistratura este efectiva si produce efecte juridice de la data publicarii in Monitorul Oficial a decretului prezidential de eliberare din functie.

foto: Intact Images






Judecatorii Curtii Constitutionale motiveaza, astazi, decizia de invalidare a referendumului... Aceasta este motivarea hotararii de invalidare a referendumului. Documentul a ajuns la Parlament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x