Antena Căutare

Ședință cu lacrimi și scandal la PSD. Viorica Dăncilă, în lacrimi după o ceartă cu Claudiu Manda: ”Nu ești bărbat dacă jignești o femeie!”

Ședința cerută de Viorica Dăncilă după primul tur al alegerilor prezidențiale s-a lăsat cu lacrimi pentru aceasta. Fostul premier demis a început să plângă după un schimb de replici tăios pe care l-a avut cu Claudiu Manda. 

Disputa dintre Dăncilă și Manda a pornit de la reproșurile pe care i le-a făcut președinta PSD liderului de la Dolj, spunându-i că afirmă prin diverse cercuri faptul că "nu poate câștiga campania alegerilor prezidențiale cu o proastă". Viorica Dăncilă i-a spus că nu este bărbat dacă jignește o femeie, potrivit Antena 3.

Lia Olguța Vasilescu a încercat să aplaneze conflictul, dar se pare că nu a reușit decât să se enerveze și ea mult mai tare și să renunțe la poziția de șef al campaniei.

USR, propunere pentru Adina Vălean, dacă va deveni comisar european: “MCV european” pentru infrastructura de transport l... Dăncilă anunţă că Ana Birchall şi Cozmin Guşă au fost excluşi din PSD...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x