Antena Căutare

Sedinta de plen a Camerei Deputatilor, boicotata pentru a 7-a oara de Opozitie

Sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor nu s-a tinut din lipsa de cvorum. Este a saptea oara cand Opozitia boicoteaza sedinta. Deputatii PSD, PC si PNL cer demisia presedintelui Camerei Deputatilor Roberta Anastase, in urma scandalului legat de votarea Legii Pensiilor.

Deputatii PDL au asteptat timp de doua ore, in zadar, sosirea colegilor din opozitie in sala de sedinta. Deputatul PDL Ioan Oltean si-a exprimat speranta ca deputatii PSD si PNL vor participa la urmatoarea sedinta a Biroului, care este programata pentru luni.

"Poate pana atunci Cel de sus le da mai multa intelepciune ca sa realizeze ca nu au niciun fel de motiv serios pentru a bloca activitatea parlamentara, ca chiulul parlamentar s-a desfasurat suficient de mult in timp si ca este cazul sa vina la activitatea de zi cu zi a Biroului si a plenului Camerei Deputatilor", a declarat Oltean.

Deputatul democrat-liberal a mai precizat ca pe masa de lucru a Biroului Permanent se afla un numar de aproximativ 140 de proiecte lege si initiative legislative care trebuie sa fie transmise la comisiile de specialitate pentru raport.

Marti, deputatii Opozitiei au refuzat sa participe la sedinta de plen a Camerei Deputatilor, pe motiv ca aceasta era condusa de catre Roberta Anastase, iar la prezidiu se afla si Sever Voinescu.

Deputatii PNL si PSD au parasit, si luni, plenul, fiind nemultumiti ca lucrarile sunt conduse de catre Roberta Anastase.

Sursa: Jurnalul National

Comisie de ancheta in cazul Daimler?... Angela Merkel apara interesele germane in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x