Antena Căutare

Seful ANAF, Sorin Blejnar: "Victor Ponta a luat peste 300 de mii de euro de la Sorin Ovidiu Vintu"

Seful ANAF Sorin Blejnar si-a continuat, luni seara, la postul public, tirul acuzelor la adresa lui Victor Ponta spunand ca "asociatia acestuia de automobilism" a primit ilegal bani, pe prestari de servicii fictive de la Robert Negoita, Umbrarescu si Sorin Ovidiu Vintu fiind vorba de o suma de peste 300 de mii de euro, relateaza Hotnews.

"Ponta are o problema personala cu ANAF-ul si cu seful ei. Probabil este deranjat de faptul ca am declansat acea campanie de verificare a TVA-lui pe tranzactiile imobiliare facute pe persoana fizica. Unul din cei mai mari evazionisti este vicepresedintele PSD Robert Negoita. Vorbim de zeci de milioane de euro


Cum ar fi luat Ponta acesti bani

Dl. Ponta a beneficiat de sponsorizari nedeclarate pentru masinile de curse, spune Blejnar.

"Nu va pot prezenta acum dovezile, dar ele au fost trimise deja autoritatilor in drept. Sunt vreo 300 de mii de dolari de la Negoita, de la Umbrarescu si de la Vintu. Afirm in premiera ca a primit bani si de la Sorin Ovidiu Vintu. Firma de raliuri a domnului Ponta, care este un SRL, a facut niste prestari de servicii fictive catre Academia Catavencu si Cotidianul si si-a luat in fiecare luna bani buni de acolo", a declarat Blejnar.

Acesta explica ca a pilotul masinii pe care concura si Victor Ponta, Edwin Keleti, avea contract si incasa bani de la Academia Catavencu ca sa faca singur prima pagina a ziarului. In acest mod s-ar fi incasat lunar bani de la Academia Catavencu si Cotidianul intre anii 1997-1999.

"Banii de pe aceste plati fictive au intrat in contul SR-lui Automedia si din ei s-a sustinut hobby-ul domnului Ponta care a participat la curse intre 2009-2010. Nu poate fi vorba de donatie aici fiindca vorbim de un SRL si nu o fundatie, iar serviciile prestate au fost fictive. Am chitante cm firma Automedia i-a platit cazarea domnului Ponta la curse...", a incheiat Blejnar.

foto: Intact Images

Scrisoarea lui Geoana catre Comitetul Executiv al PSD: Totul este o inscenare premeditata, prost conceputa... De cate voturi e nevoie pentru suspendarea lui Basescu. Ce spune Constitutia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x