Antena Căutare

Seful ISC, demis de Ponta dupa ce a decis retragerea institutiei din procesul "Trofeul Calitatii"

Adrian Balaban-Grajdan, seful Inspectoratului de Stat in Constructii, a fost demis de premierul Victor Ponta de la conducerea Inspectoratului de Stat pentru Constructii din cauza "comportamentului" sau, dupa ce a decis retragerea institutiei din procesul "Trofeul Calitatii" al fostului premier Adrian Nastase.

"In aceasta dimineata, primul-ministru Victor Ponta, a luat decizia demiterii sefului Inspectoratului de Stat pentru Constructii, Constantin Adrian Balaban-Grajdan. Incepand de astazi, Balaban-Grajdan nu va mai activa in aceasta functie. Decizia a fost luata din cauza comportamentului sefului ISC, care a luat decizii fara sa-l informeze pe primul-ministru, desi institutia pe care o conduce se afla in subordinea primului-ministru. In scurt timp, va fi asumata o noua numire la conducerea acestui Inspectorat", transmite Guvernul printr-un comunicat.

Procurorii DNA au facut perchezitii la Inspectoratul de Stat in Constructii, de unde au ridicat documente, dupa ce institutia a trimis instantei supreme un punct de vedere prin care arata ca nu se constituie parte civila in "Trofeul calitatii", pentru ca nu a suferit niciun prejudiciu financiar-contabil.

Documentul era semnat de Grajdan.

Sefii Autoritatii Vamale si a Casei de Pensiii, demisi de premierul Ponta... Campanie electorala: Un candidat promite "ploaia de Mai, care face malai"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x