Antena Căutare

Semnalul remanierii, dat de la Cotroceni: Vladescu si Seitan, in colimator?

In toamna, unii dintre actualii ministri ar putea pleca din Cabinetul Boc. Mesajul in acest sens a fost transmis de la Palatul Cotroceni, prin intermediul consilierului prezidential Sebastian Lazaroiu.

Daca guvernul nu va lua masurile necesare in sistemul bugetar, „se pot lua deciziile referitoare la remaniere", a aratat Lazaroiu, citat de agentiile de presa. El a precizat ca „linia se va trage undeva la toamna".

Scenariul a fost confirmat si de fostul consilier prezidential, Elena Udrea. „Da, este posibil. Daca asa a spus domnul Lazaroiu, el este mai aproape de domnul presedinte. Probabil ca este posibil. Cert este ca trebuie sa reducem cheltuielile bugetare", a aratat Udrea.

La bursa zvonurilor, printre ministrii care ar putea fi destituiti se numara Sebastian Vladescu si Mihai Seitan, cei doi urmand sa fie facuti responsabili de esecul guvernului in „lupta" cu criza economica.

Tot articolul, in Financiarul

Impozit pe masinile de lux: Cine ar "geme" dupa criteriile lui Radu Berceanu?... Adrian Nastase, retrimis in judecata pentru luare de mita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x