Antena Căutare

Senatorii si-au adoptat bugetul pe 2011, mai mare cu 30% decat cel din 2010

Senatorii si-au adoptat, marti, bugetul pe anul viitor, in cuantum total de 127 milioane de lei. Potrivit Agerpres, bugetul este cu aproximativ 30% mai mare decat cel votat pentru acest an.

Cea mai mare parte a cheltuielilor o reprezinta cele de personal, aproximativ jumatate din total, adica 68,4 milioane de lei. Cheltuielile cu bunuri si servicii reprezinta 35 milioane de lei, iar cheltuielile de capital - 20,6 milioane de lei.


Cheltuielile de personal includ indemnizatiile pentru senatori si suma forfetara, diurnele pentru deplasarile interne, precum si salariile aparatului propriu, stabilite la nivelul actual al acestora, plus o crestere in medie de 14%, fara prime de vacanta sau prima anuala pentru functionari.

Pentru cheltuieli curente, precum cele de salubrizare, iluminat, incalzit, dar si deplasari interne si externe este prevazuta suma de 12,9 milioane de lei. Totodata, pentru reprezentare si protocol sunt alocati 3,6 milioane de lei, iar fondul la dispozitia presedintelui este de 200.000 lei.

Tot marti, Biroul Permanent a adoptat si proiectul bugetului pentru Adunarea Parlamentara a NATO. Evenimentul se va desfasura la Senat in octombrie anul viitor, iar pentru gazduirea acestuia a fost prevazuta suma de 26,6 milioane lei.

Laszlo Tokes cere demisia a trei alesi din conducerea Eparhiei reformate... Roberta Anastase: "E firesc sa existe numai vot electronic la Camera Deputatilor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x