Antena Căutare

Senatorul Dan Sova, numit purtator de cuvant al PSD

Dan Sova a fost numit de Biroul Permanent purtator de cuvant al PSD, functie care nu mai era ocupata de nimeni de la sfarsitul lunii noiembrie. Presedintele PSD Victor Ponta a anuntat luni, in timpul unei conferinte de presa, ca senatorul Dan Sova este noul purtator de cuvant al social-democratilor, conform Hotnews.

Liderul PSD a precizat ca decizia a fost luata dupa ce partidul a verificat acuzatii aduse duminica de senatoarea PDL Mihaela Popa care a afirmat, int-o postare pe blog ca senatorul PSD ar fi amenintat-o sambata seara in cadrul unei emisiuni TV.


"L-am numit astazi [n.r. pe Dan Sova] in functia de purtator de cuvant, dupa ce am verificat acuzatiile care au fost aduse ieri de catre o colega de la PDL. Probabil ca stiau ca urmeaza sa fie anuntat purtator de cuvant si s-a inscenat asa o mica poveste de presa. Sunt convins ca domnul Sova va putea sa reprezinte punctul de vedere al PSD foarte bine", a declarat Victor Ponta.

In 29 noiembrie, Radu Moldovan a anuntat ca renunta la functia de purtator de cuvant al PSD, motivul fiind ca a fost desemnat candidatul USL la presedintia Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud.

foto: Intact Images

Basescu se va adresa Parlamentului pe 7 martie, la ora 11:00: USL nu participa... Ponta: Ungureanu nu ii poate demite pe prefecti, e clar ca in Guvern nu s-a schimbat nimic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x