Antena Căutare

Senatorul Marcel Vela, propus la Interne, a fost avizat în comisiile de specialitate. El a vorbit despre desecretizarea dosarului violenţelor din 10 august din Piaţa Victoriei şi despre o analiză a activităţii DSU

Senatorul Marcel Vela, propus la Ministerul de Interne, a fost avizat marţi în comisiile de specialitate, el vorbind la audieri despre desecretizarea dosarului violenţelor din 10 august din Piaţa Victoriei şi despre o analiză a activităţii DSU.

Vela a fost avizat cu 17 voturi ”pentru” şi 10 ”împotrivă”.

Ela afirmat la audieri că raportul privind evenimentele din 10 august 2018 trebuie desecretizat pentru a elimina neîncrederea existentă în rândul populaţiei.

”Faptul că se ţine secretizat, creează o stare de neîncredere în populaţie. Raportul trebuie desecretizat cât mai repede”, a explicat Marcel Vela.

În ceea ce priveşte criticile recente la adresa şefului DSU Raed Arafat, ministrul propus la Interne a declasrat că nu se poate pronunţa înaintea unei analize la nivelul ministerului.

Sursa : news.ro

Ramona Ioana Bruynseels: România înainte de toate!... Dăncilă, după reacţia preşedintelui Iohannis pe tema comisarului european: Încă o încercare de sabotare a intereselor ţă...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x