Căutare Live

Senatorul Marcel Vela, propus la Interne, a fost avizat în comisiile de specialitate. El a vorbit despre desecretizarea dosarului violenţelor din 10 august din Piaţa Victoriei şi despre o analiză a activităţii DSU

Senatorul Marcel Vela, propus la Ministerul de Interne, a fost avizat marţi în comisiile de specialitate, el vorbind la audieri despre desecretizarea dosarului violenţelor din 10 august din Piaţa Victoriei şi despre o analiză a activităţii DSU.

Vela a fost avizat cu 17 voturi ”pentru” şi 10 ”împotrivă”.

Ela afirmat la audieri că raportul privind evenimentele din 10 august 2018 trebuie desecretizat pentru a elimina neîncrederea existentă în rândul populaţiei.

”Faptul că se ţine secretizat, creează o stare de neîncredere în populaţie. Raportul trebuie desecretizat cât mai repede”, a explicat Marcel Vela.

În ceea ce priveşte criticile recente la adresa şefului DSU Raed Arafat, ministrul propus la Interne a declasrat că nu se poate pronunţa înaintea unei analize la nivelul ministerului.

Sursa : news.ro

Ramona Ioana Bruynseels: România înainte de toate!... Dăncilă, după reacţia preşedintelui Iohannis pe tema comisarului european: Încă o încercare de sabotare a intereselor ţă...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri