Antena Căutare

Senatorul PDL Marius Necula, audiat in dosarul lui Boldea

Senatorul PDL Marius Necula a venit vineri dimineata, la ora 10:00, la sediul DIICOT pentru audieri in dosarul Boldea. Potrivit Mediafax, Mihail Boldea a declarat, luni, in fata judecatorilor ca a fost rugat de Necula sa apeleze la cunostintele sale pentru a-i obtine o adeverinta de la Arhivele statului.

Marius Necula a decis sa faca declaratii in fata procurorilor, dupa ce, saptamana trecuta, la judecarea recursului arestarii lui Boldea, acesta din urma l-a acuzat ca i-ar fi cerut 15.000 de euro pentru a-i oferi documente din Arhivele Nationale.

"In urma declaratiilor aberante facute de catre inculpatul Mihail Boldea am vrut sa clarific situatia. Am declarat procurorului de caz ca nu cunosc nimic in legatura cu acest subiect si ca nu am nicio legatura cu faptele savarsite de Mihail Boldea. El trebuie sa raspunda pt tot ce a facut", a declarat Necula, la iesirea din sediul DIICOT, unde a stat aproximativ 30 de minute.

Deputatul Mihail Boldea a spus, luni, in fata judecatorilor instantei supreme, ca l-a rugat pe senatorul Marius Necula sa apeleze la cunostintele sale pentru a-i obtine o adeverinta de la Arhivele statului in legatura cu instrainarea unuia dintre imobilele pentru care este cercetat in dosarul DIICOT.

Foto: stiri.rol.ro

Victor Ponta: Am stabilit cinci candidati din sase la sectoarele Capitalei... Mihai Razvan Ungureanu: "Vom incerca sa dam tuturor bugetarilor ceea ce li s-a luat"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x