Antena Căutare

Senatorul PDL Mircea Andrei, acuzat de arestarea lui Nicolescu: Sunt tap ispasitor din cauza functiei

Opozitia pune arestarea preventiva a lui Constantin Nicolescu pe seama unei reglari de conturi politice. Sunt mult prea multe coicidente si semne de intrebare, spun liderii opozitiei. Pe de alta parte, senatorul PDL Mircea Andrei, acuzat ca a aranjat arestarea lui Nicolescu, sustine ca nu are nici o legatura cu acest scandal.



Si reprezentantii Aliantei de centru dreapta sustin ca arestarea lui Nicolescu este comandata politic si nu vine intamplator dupa mitingul de la Mioveni.

Unul dintre cei acuzati de opozitie ca ar fi orchestrat dosarul lui Constantin Nicolescu este senatorul PDL Mircea Andrei. Acesta a declarat in emisiunea "Stirea zilei" ca e scos tap ispasitor din cauza functiei pe care o are in PDL.

Presedintele Consiliului Judetean Arges a fost retinut, miercuri, de procurorii DNA Pitesti, fiind acuzat de mai multe fapte de coruptie.

Sursa: antena3.ro

Foto: pdlsenat.ro

Daniel Constantin (PC): “Protocolul cu PSD stipuleaza ca vor fi anumite zone la locale cu candidati comuni”... Pavelescu si Ciorbea au semnat un acord de unificare a PNTCD. Congresul, in martie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x