Antena Căutare

Senatorul PSD Catalin Voicu ramane in arest

UPDATE 13.35: Senatorul Catalin Voicu va ramane in arest preventiv, dupa ce completul de noua judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins, vineri, recursul la decizia anterioara a instantei supreme de emitere a unui mandat de arestare pe 30 de zile. Decizia completului de noua judecatori este definitiva, Catalin Voicu urmand sa ramana in arest preventiv pana pe data de 29 aprilie, cand procurorii pot cere prelungirea mandatului.

Senatorul PSD Catalin Voicu a afla astazi daca va petrece Sarbatorile de Pasti alaturi de familie sau va ramane in arest. El a fost adus, dimineata, la instanta suprema, cu o ambulanta a Spitalului Penitenciar Jilava, pentru judecarea recursului facut impotriva deciziei de arestare preventiva.

Judecatorii iCCJ au admis cererea de abtinere facuta de Mona Pivniceru, magistratul fiind inlocuit de judecatorul Ionut Matei. Mona Pivniceru urma sa faca parte din completul care va judeca vineri recursul in cazul senatorului Catalin Voicu, insa aceasta a declarat, joi, pentru NewsIn, ca a facut deja cerere de abtinere in acest dosar, intrucat a facut declaratii publice pe marginea subiectului.

Completul de 9 judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie va judeca vineri, intr-o sedinta programata sa inceapa la ora 10.00, recursul formulat de senatorul Catalin Voicu impotriva deciziei de arestare. Presedintele completului care va judeca recursul lui Voicu va fi Anton Pandrea, in prezent seful Sectiei Penale din cadrul inaltei Curti de Casatie si Justitie si fost presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii.

Din complet mai fac parte judecatorii: Angela Dragne, Traian Gherasim, Victor Camenita Pasca, Niculina Alexandru, Nela Petrisor, Adriana Chioseaua si Ionel Barba.
Ancheta // Firmele lui Silagyi au primit lucrări de 70 mil € din bani publici ...... Traian Basescu petrece noaptea de Inviere la Miercurea Ciuc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x