Antena Căutare

Senatorul Vasile Nistor se retrage din PD-L

Senatorul a anuntat ca se retrage din PD-L si ca va activa ca independent. Decizia lui Nistor vine ca urmare a "guvernarii care a facut foarte mult rau romanilor", mentionand situatii precum "votul fraudulos" la Legea pensiilor.

"Dupa o lunga perioada de analiza a scenei politice romanesti in general si a situatiei existente in Partidul Democrat Liberal in mod special, am decis astazi ca este momentul sa ma retrag din PDL si sa activez in continuare in calitate de senator independent. Principalul motiv al deciziei mele este dat de faptul ca nu mai pot sa duc povara politica a acestei guvernari care a facut foarte mult rau romanilor"


"Tensiunile care s-au acumulat in PDL, mai ales dupa venirea in partid a colegilor de la PLD, au dus la un conflict generalizat la nivelul tuturor filialelor din tara. In acest context al aparitiei permanente a unor oameni noi, fara niciun fel de experienta politica si organizatorica, dovedita prin exercitarea functiilor pe care le ocupa in calitate de demnitari si unde au dezamagit, se incearca indepartarea pe nedrept a oamenilor care, in decursul anilor au dus tot greul acestui partid si au castigat toate alegerile din anul 2000 pana in prezent. Fac parte dintre acesti oameni si, mai mult decat atat, sunt unul dintre membrii fondatori ai partidului"


"Doresc sa le multumesc colegilor din PDL pentru tot sprijinul pe care mi l-au oferit cu generozitate in ultimii 21 de ani, sa-i asigur de toata pretuirea mea si sa-i incredintez ca voi ramane acelasi om pe care l-au cunoscut si cu care au colaborat intr-un mod corect in toti acesti ani"

Jurnalul


Adrian Severin se retrage din grupul socialistilor, dar nu demisioneaza din PE... Boc s-a aparat la motiune cu falsuri atribuite unui laureat al Premiului Nobel pentru economie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x