Antena Căutare

Sergiu Andon, despre batalia pierduta da USL la Senat: "Contestarea la CCR nu va duce nicaieri"

Partidul Social Democrat si, implicit Uniunea Social-Liberala, au pierdut cea de-a doua functie in stat prin inlaturarea lui Mircea Geoana si votarea lui pedelistului Vasile Blaga in fotoliul de presedinte al Senatului. Prezent in studioul emisiunii "La ordinea zilei" de la Antena 3, deputatul conservator Sergiu Andon a precizat ca "rezultatul era previzibil" si a declarat ca nu a inteles logica demiterii lui Geoana.

"Nu am dat nicio sansa acestei proceduri. Rezultatul era previzibil (...) Eu nu vad decat ponoase. Sa ma bata D-zeu. daca inteleg pe ce s-a discutat (in USL, n.r.) pielea ursului din padure", a declarat Sergiu Andon.

El a adaugat ca, din postura sa de jurist, nu vede nicio o baza pentru contestarea pierderii de catre PSD a presedintiei Senatului la Curtea Constitutionala.

"Sa-mi arate cineva ce act arata ca functia apartine PSD (...) E un autogol. Contestarea la CCR nu va duce nicaieri", a subliniat Andon, intrebandu-se retoric daca "acum USL ar mai obtine peste 50% din voturi".

Foto: Intactimages

Mircea Geoana: Toate functiile in stat apartin Puterii. Lupta a meritat... Dan Voiculescu: “Toti cei carora CCR si Traian Basescu le refuza drepturile salariale castigate in instanta, sprijiniti ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x