Antena Căutare

Siegfried Mureşan: Ca europarlamentar, Mircea Diaconu nu a reuşit să obţină prea multe pentru români, însă a fost pe aceeaşi linie de discurs cu Liviu Dragnea şi PSD

Eurodeputatul PNL Siegfried Mureşan spune că, în calitate de europarlamentar, Mircea Diaconu nu a reuşit să obţină prea multe pentru români, însă a fost pe aceeaşi linie de discurs cu Liviu Dragnea şi PSD.

Eurodeputatul PNL Siegfried Mureşan spune că, în calitate de europarlamentar, Mircea Diaconu nu a reuşit să obţină prea multe pentru români, însă a fost pe aceeaşi linie de discurs cu Liviu Dragnea şi PSD.

„Pe Mircea Diaconu l-am observat timp de 5 ani de zile cât a fost europarlamentar. Cu ce s-a remarcat pe durata mandatului său? În primul rând, a încercat chiar din primele luni de mandat să îşi aroge meritele pentru raportul meu prin care acordam 3,57 milioane de euro pentru muncitorii disponibilizaţi de la combinatul de sârmă de la Câmpia Turzii. Ulterior, domnul Diaconu a criticat avertismentele venite de la Comisia Europeană cu privire la Raportul MCV despre România”, afirmă Siegfried Mureşan.

Eurodeputatul PNL spune că se poate observa că Mircea Diaconu nu a reuşit să obţină prea multe pentru români, însă a fost pe aceeaşi linie de discurs cu Liviu Dragnea şi PSD.

„Cei care l-au votat pe Mircea Diaconu în urmă cu 5 ani de zile au toate motivele să se simtă păcăliţi. Au votat pe cineva care nu a făcut nimic în Parlamentul European pentru români. De aceea, vă spun şi acum: ocoliţi-l pe Mircea Diaconu cu ştampila pe buletinul de vot la alegerile prezidenţiale”, susţine Mureşan.

Pro România şi ALDE au anunţat, luni, că au decis să îl susţină pe candidatul independent la Preşedinţie Mircea Diaconu.

Sursa : news.ro

Graţiela Gavrilescu: Îmi prezint astăzi demisia premierului, după şedinţa de Guvern. O să rămân parlamentar ALDE... Preşedintele Iohannis anunţă că mâine face o declaraţie despre criza politică...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x