Antena Căutare

Sigfried Mureşan: Ordinea de zi a şedinţei Comisiei juridice a PE în care urma să fie analizat cazul Plumb a fost respinsă

Europarlamentarul Sigfried Mureşan anunţă că ordinea de zi a Comisiei juridice, care trebuia să discute cazul Plumb, a fost respinsă.

Europarlamentarul Sigfried Mureşan anunţă că ordinea de zi a Comisiei juridice, care trebuia să discute cazul Plumb, a fost respinsă.

”Comisia Juridică a Parlamentului European (JURI) a votat acum că se respinge ordinea de zi a şedinţei privind conflictul de interese al Rovanei Plumb cu opt voturi pentru, nouă împotrivă şi două abţineri. Şedinţa JURI nu mai are loc., anunţă Sigfried Mureşan.

Comisia juridică din Parlamentul European urma să se reunească luni în şedinţă extraordinară pentru a discuta cazul Rovanei Plumb, nominalizată pentru postul de comisar european pentru Transporturi, după ce procedura de numire a acesteia a fost suspendată din cauza unor nereguli în declaraţia de avere, ceea ce a creat o situaţie fătă precedent pentru legislativul european.

Rovana Plumb a transmis, luni, o scrisoare Comisiei Juridice din Parlamentul Europan în care afirmă că şi-a lichidat împrumutul de 800.000 de lei, care a determinat suspendarea procedurii de desemnare a sa comisar european, oferind persoanei fizice de la care l-a luat două apartamente pe care le deţine în România.

Articolul continuă după reclamă

Sursa : news.ro

Dăncilă, invitată de Iohannis la consultări pe tema nominalizării comisarului european... Rovana Plumb afirmă în documentul transmis Comisiei juridice din PE că a oferit două apartamente în schimbul datoriei de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x