Antena Căutare

Sloganul PDL in campania pentru referendumul de demitere a presedintelui: "Vara asta se poarta alb!"

Vicepresedintele PDL Cristian Boureanu a declarat ca sloganul democrat-liberalilor in campania pentru referendumul din 29 iulie va fi "Vara asta se poarta alb!".

"Oamenii sunt ingrijorati de derapajele de la democratie. Am primit foarte multe intrebari, ce putem face pentru a putea impiedica aceste abuzuri. Si din partea noastra, avem o rugaminte si poate o solutie. Avem si un slogan pentru asta. Se cheama ?Vara asta se poarta alb!? Astazi sunt in camasa alba, colegii mei vor aparea incepand de maine in toate activitatile publice, in toate emisiunile purtand alb si ii rugam pe toti aceia care sunt ingrijorati de ceea ce se intampla in Romania, care cred ca democratia romaneasca este in pericol, care cred ca dincolo de optiunile politice, de bataliile politice, avem nevoie de un echilibru in statul democratic din Romania, ii rugam sa poate alb", a spus Boureanu, intr-o conferinta de presa la sediul PDL.

Aceasta culoare este una a protestului pe modelul grevelor japoneze si este potrivita cu campania PDL de semnalare a abuzurilor comise de USL, a subliniat Boureanu, adaugand ca "aceasta campanie este o batalie intre alb si negru, intre dreptate si nedreptate, intre libertate si nerespectarea statului democratic, intre abuz si Constitutie".

Sondaj IMAS: Traian Basescu, demis de 64,3% dintre repondenti... Daniel Chitoiu, desemnat presedinte interimar al PNL ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x