Antena Căutare

Social-democratii isi aleg sefia Consiliului National: Adrian Nastase si Gheorghe Nichita, in cursa

Conducerea Consiliului National al PSD se alege joi. Pentru aceasta functie candideaza actualul presedinte al Consiliului, Adrian Nastase si vicepresedintele Gheorghe Nichita.

Actualul presedinte al Consiliului National nu se poate baza nici pe votul organizatiilor din Oltenia, controlate de apropiatii fostului presedinte Mircea Geoana.

in plus, Adrian Nastase sustine pe blogul personal ca, cel mai probabil, dosarul "Zambaccian", in care este acuzat de coruptie, va fi trimis la inalta Curte de Casatie si Justitie astfel incat sansele de a castiga sa-i fie afectate.

"Dosarul asteapta linistit de saptamani intregi un moment prielnic sa fie trimis triumfator la iCCJ. intrebare: Credeti ca acest dosar va fi trimis - public - la instanta (...) in chiar ziua Consiliului National?", scrie Nastase pe blog-ul sau.

Nastase are nevoie de o victorie pentru supravietuirea politica, scrie Evenimentul Zilei. Ziaristii ii citeaza surse care sustin ca, de la sefia Consiliului National, politicianul isi va construi o pozitie de negociere pentru a obtine nominalizarea ca premier, la alegerile din 2012.

Functia de presedinte al Consiliului National al PSD este considerata a treia ca importanta in partid si asigura prezenta in biroul de conducere a PSD.

Cum ar trebui sa arate harta redesenata a Romaniei?... Ponta: Eu cu Antonescu suntem ca Fidel Castro si Che Guevara, dar dictatorul n-a fugit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x