Antena Căutare

Sorin Blejnar: "Eu nu sunt din PDL, dar ma sustine partidul"

Directorul ANAF, Sorin Blejnar a declarat, in timpul emisiunii „Stirea Zilei” la Antena 3, ca decizia premierului Emil Boc de a-l demite din functie in cazul in care va primi o sesizare de la Parchet cu privire la inceperea unei urmariri penale asupra sa.

De asemenea, Blejnar a afirmat ca desi nu este membru al PDL, el este sutinut de catre partid in tot ceea ce face si ca in cazul demararii unei urmariri penale isi va da singur demisia din functia de conducere a ANAF.

Presedintele ANAF a declarat, luni, ca nu intentioneaza sa se retraga din functie. Sorin Blejnar sustine ca nu se gandeste "sub nicio forma" sa renunte la functia sa, din moment ce a implementat cu succes declaratia unica si a contribuit la combaterea coruptiei, informeaza Mediafax.


Blejnar a declarat ca presiunea mediatica la care este supus are radacini politice si, din punct de vedere al performantei profesionale, nu exista motive sa renunte la presedintia ANAF. "Presiunea mediatica are conotatii de natura politica si nicidecum in ceea ce priveste calitatea mea profesionala sau a institutiei pe care o conduc".

Kelemen Hunor, adept al continuarii colaborarii cu PDL. Vezi noile obiectivele ale UDMR!... Titus Corlatean cere sprijinul Greciei pentru aderarea Romaniei la Schengen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x