Antena Căutare

Sorin Blejnar: "Stenogramele confirma ca am respectat legea"

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar a declarat agentiei Mediafax ca stenogramele aparute in presa nu fac decat sa confirme ca a respectat legea si spune ca un procuror care participa alaturi de premierul Ponta la raliu nu are legitimitate, anuntand totodata ca ar putea sesiza institutii internationale.

"Aparitia acestor stenograme nu face decat sa confirme inca o data ca atunci cand am ocupat functia de presedinte al ANAF am respectat legea, actionand in interesul natiunii romane si al institutiei pe care am condus-o. Totodata, invit mass-media si orice alta persoana interesata sa analizeze cu atentie si obiectivitate toate cele 213 stenograme care se regasesc la dosarul instrumentat de catre DIICOT, pentru a constata cele afirmate anterior de mine, si anume ca nu am nicio legatura cu dosarul de evaziune fiscala instrumentat”, a declarat Sorin Blejnar.

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro!

Interceptari telefonice: Sorin Blejnar, omul bun la toate pentru Traian Basescu si Elena Udrea... Mihai Razvan Ungureanu: "Adversarul principal al ARD nu este USL, ci timpul"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x