Antena Căutare

Sorin Oprescu: "Geoana a pierdut de fraier alegerile"

Intr-un interviu neconvenţional cu Marius Tuca, primarul general al Capitalei Sorin Oprescu face o analiza "politico-administrativa" a ultimilor doi ani.

Marius Tuca: Domnule primar general stateam si ma intrebam asteptandu-va la care dintre intalniri nu o fi intarziat niciodata Sorin Oprescu? Si primul raspuns care mi-a venit : la cea cu viata.
Sorin Oprescu: Domn'e eu am fost prezent. Atunci cand s-a strigat Oprescu am iesit. E adevarat ca era trei jumate noaptea, da cand m-au strigat prezent eu am iesit.


Marius Tuca: La trei jumate a fost?
Sorin Oprescu: Da, la trei jumate spre dimineata.


Marius Tuca: S-a rupt apa, cum a fost?
Sorin Oprescu: Atunci a nascut. Mama a nascut acasa ca, na, erau alte vremuri. Cartierul era patriarhal, nasterea, am inteles de la mama, ca nu a fost asa grea. Cu zgomot mare, cu emotiile de primul copil. Sigur si cel mai destept. Noi suntem doi, dar ala mare e mai destept.


Marius Tuca: Deci asta a fost prima si ultima intalnire la care nu ati intarziat. Intalnirea cu viata.
Sorin Oprescu: Da, intotdeauna mi-am pus problema cu intarzierile astea... Sigur ca le-am scuzat sau au incercat sa mi le scuze ceilalti, dar am incercat sa respect oamenii, nu numai personalitatile, si sa ajung la timp.


Marius Tuca: Dar eu ma gandesc la intalnirile de amor si cum stateau fetele pe la coltul strazii sI va asteptau. Cred ca se spanzurau. Asteptau si ele 5 minute, o jumate de ora...
Sorin Oprescu: Cateodata incurcam colturile si ceasurile de la Univesitate. Si uitam. Mi-aduc aminte ca eram si foarte tanar si imi incepusem viata ca sa zic asa.


Marius Tuca: Viata sexuala sau viata...?
Sorin Oprescu: Cu schitele de amor. Mi-aduc aminte cand am venit o data de la spital si eram atat de obosit incat am adormit. Dar am adormit in timp ce se intamplau lucrurile si m-am trezit jos. M-am trezit aruncat pe covor si nu stiam unde mai sunt. Am vazut in fata ochilor o masa intreaga ... Era covorul. Si a doua chestiune nejustificata care iarasi a provocat o ruptura prieteneasca a fost faptul ca incercam sa ma uit la meci televizor in timp ce credeam eu ca ...

CITESTE AICI INTERVIUL COMPLET REALIZAT DE MARIUS TUCA

Rezultat final: Teo Trandafir a devenit deputat... Noua lege a ANI, pe repede inainte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x