Antena Căutare

Sorin Oprescu vrea sa vada piesa “Blonda, chiorul si piticul”

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a invitat trupa de teatru care a evoluat in piesa “Blonda, chiorul si piticul” sa sustina un spectacol si la sediul Primariei.

"Ramane un singur semn de intrebare si il rugam pe domnul Voicu sa revada textul acestei piese. Pe scena s-au folosit si probabil o sa se foloseasca o serie de trivialitati. Daca lucrurile sunt adevarate si ne intalnim cu alta piesa, atunci nu ajungem la nicio solutie culturala"


Sorin Oprescu a facut referire la Mihai Voicu, seful Comisiei Cultura din Consiliul General al Municipiului Bucuresti, care i-a raspuns primarului general ca spectacolul s-a jucat la Sala Dalles iar Comisia de Cultura a hotarat ca piesa sa se joace in continuare.

Presedintele Traian Basescu a invitat, de asemenea, trupa de teatru sa sustina piesa in sala de teatru a Palatului Cotroceni, ca o dovada a libertatii totale de exprimare care exista in Romania in acest moment.

foto:Intact Images

Proiect de lege: Fara muzica dupa ora 22 la terase, petreceri cu acordul vecinilor si limitarea auto -protectiei... Puterea a trecut testul majoritatii: motiunea simpla a picat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x