Antena Căutare

Sorin Ovidiu Vantu ii da in judecata pe Udrea, Boc si Voinescu

Conform informatiei prezentate pe blogul lui Victor Ciutacu, Sorin Ovidiu Vintu ii actioneaza in judecata pe Elena Udrea, Emil Boc si Sever Voinescu

Sorin Ovidiu Vintu a confirmat, pentru Victor Ciutacu, ca si-a mandatat avocatii sa depuna actiuni in instanta pentru acuzatiile celor trei, privind implicarea sa intr-o tentativa de lovitura de stat si, respectiv, in cazul a doi dintre ei, pentru cele privind fraudarea FNI.

"De acum, voi da in judecata, in civil, pe oricine mai spune, cu exceptia ziarisilor, ca eu am furat bani de la FNI desi instanta m-a scos din cauza", a declarat Sorin Ovidiu Vintu.

Daunele solicitate sunt de cate un milion de euro, in cazul Elenei Udrea si a lui Emil Boc, respectiv 250,000 de euro, pentru Sever Voinescu (fostul angajat al trustului patronat de SOV).

In urma cu un an, SOV l-a dat in judecata si pe Traian Basescu, solicitand daune in valoare de un milion de euro, pentru acuzatiile acestuia privind fraudarea FNI.

Citeste declaratia lui Sorin Ovidiu Vantu pe blogul lui Victor Ciutacu

Foto: Intact Images

Roberta Anastase: “Aura Vasile are o problema de buna crestere”... Scandal in Parlament. Opozitia ia in calcul greva parlamentara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x