Căutare Live

SPECIAL! Revizuirea Constitutiei, in varianta unor simpli cetateni: "O suta de parlamentisti, atat, e foarte multi"

Un subiect atat de important precum reviziurea Constitutiei nu putea trece neobservat de cetateni. In timp ce unii propun un Legislativ cu zece senatori, si la fel de multi deputati, altii sustin ca orice parlamentar ar trebui "dus la sapa". Cel putin 10 ore! Sa vada ce inseamna sa muncesti!

In focul revizuirii Constitutiei, nu doar pe alesi ii mai apuca disperarea! Si cetatenii au dileme. Sa se revizuiasca, ar vrea unii, dar sa nu se schimbe mai nimic. Sau sa nu se revizuiasca, spun altii, dar atunci sa se schimbe pe ici-colo, prin punctele esentiale. Iar daca e cu tradarea votului, tradare sa fie, dar sa stim si noi.

Traian Basescu vrea 300 de parlamentari, asa cum au votat romanii la Referendumul din 2009. Din aproape 600 de alesi, Puterea ar dori doar 388. Nici asa poporul nu e induplecat: “O suta de parlamentisti, atat, e foarte multi”.

Una peste alta, regionalizarea nu ii incanta pe romani. “N-ar trebui sa se faca regionalizare, fiecare judet se descurca asa cum se descurca”, este de parere un cetatean. Si nu e singurul care sufera din cauza politicilor aplicate in ultimii 20 de ani: “Sa ne dea bani, sa traim bine, suntem saraci, mancam ceapa cu mamaliga si buruiene”.


Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri