Antena Căutare

Stelian Tanase: "Stiu de la oameni foarte importanti din zona Cotroceni, ca Basescu este bolnav"

Se inmultesc vocile care spun ca presedintele Traian Basescu ar fi bolnav. De data aceasta, cel care a facut dezvaluirea este un scriitor cunoscut si, totodata, un ziarist. Stelian Tanase arunca bomba intr-un interviu pe care l-a acordat ziarului Ring si spune ca are informatia de la persoane importante din zona Palatului Cotroceni.

"Stiu din mai multe surse ca este bolnav. Ba nu mai bea, ba nu doarme, ba ia medicamente cu pumnul, dar cine poate sa verifice asa ceva? Eu privesc cu circumspectie asemenea vesti, desi el este un bautor de cursa lunga din cauza tineretii lui zbuciumate pe valuri. (...)Stiu de la oameni foarte importanti din zona Cotroceni ca este bolnav, dar nu pot sa spun mai departe, pentru ca nimeni nu are o dovada certa"


Printre cei care au mai spus de-a lungul timpului ca presedintele Traian Basescu ar fi bolnav se numara si presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.

Intr-o intervetie telefonica la Antena 3, Vadim sustine in continuare informatia si da mai multe detalii despre boala de care ar suferi presedintele.

"Vine un ziarist si scriitor cunoscut, Stelian Tanase, care e anchetator vechi de presa, si redeschide acest subiect. Poate ca nu s-ar fi nascut aceste discutii, daca Administratia prezidentiala si Ministerul Sanatatii ar fi emis un buletin medical periodic despre starea de sanatate a sefului statului", a declarat seful PRM, Corneliu Vadim Tudor, la Antena 3.

Vadim sustine ca, din sursele pe care le are, presedintele ar suferi de o tumoare cerebrala.

"Va spun ce stiu eu - si reproduc ce-mi zic oameni din jurul lui Basescu de la SPP si medici din jurul meu - Traian Basescu are o tumoare cerebrala care e tinuta sub control de un cocteil de medicamente care-i vin de peste Ocean, in fiecare luna, si costa circa 25.000 de dolari pe luna", a spus Vadim Tudor.

In incheiere, presedintele PRM i-a urat sanatate sefului statului si a dorit sa-i dea si un sfat. "Sa renunte la alcool, pentru ca acele medicamente de ultima generatie in combinatie cu alcoolul inseamna bomba de la Hiroshima", a incheiat Corneliu Vadim Tudor.

foto: ziarultricolorul

Traian Basescu: Este nevoie de un suflu nou in PDL... Politicienii puterii au cerut sa nu se constate decesul unui deputat UDMR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x