Live acumFilm: Dragoste pe partie
Prime Time 20:00Film: Parker

Stenograma: Fosta sefa ITM Timis a luat spaga pentru PDL!

Pressalert.ro a intrat in posesia unor stenograme care arata ca fosta sefa ITM Timis , Cornelia Corescu, lua spaga pentru PDL.Fosta sefa ITM a fost trimisa in judecata pentru trafic de influenta si instigare la fals. Alaturi de ea, a fost trimis in judecata si secretarul executiv al PD-L Timis , Vasile Medesan.

Stenogramele prezentate de Pressalert.ro arata modul in care functiona sistemul de monitorizare a banilor stransi prin santaj pentru partid, dar si criteriile pe care se dau "indulgente" democrat liberalilor care incalca legea.

CITESTE AICI STENOGRAMELE

Dupa ce denuntatorul Aurel Grindis, patronul SC Relu & Andreea Construct SRL, a fost prins cu opt oameni muncind la negru de inspectorii ITM Timis, acesta l-a sunat pe Medesan pentru a-i cere ajutorul.

Medesan i-a spus afaceristului ca discutase deja de situatia lui cu sefa ITM, Corescu Cornelia Gheorghina - vicepresedinte al Organizatiei Judetene Timis a Partidului Democrat Liberal" si ca solutia pentru rezolvarea problemei este o donatie de 10.000 lei la partid.

Recomandari