Antena Căutare

Stenograma: Fosta sefa ITM Timis a luat spaga pentru PDL!

Pressalert.ro a intrat in posesia unor stenograme care arata ca fosta sefa ITM Timis , Cornelia Corescu, lua spaga pentru PDL.



Fosta sefa ITM a fost trimisa in judecata pentru trafic de influenta si instigare la fals. Alaturi de ea, a fost trimis in judecata si secretarul executiv al PD-L Timis , Vasile Medesan.

Stenogramele prezentate de Pressalert.ro arata modul in care functiona sistemul de monitorizare a banilor stransi prin santaj pentru partid, dar si criteriile pe care se dau "indulgente" democrat liberalilor care incalca legea.

CITESTE AICI STENOGRAMELE

Dupa ce denuntatorul Aurel Grindis, patronul SC Relu & Andreea Construct SRL, a fost prins cu opt oameni muncind la negru de inspectorii ITM Timis, acesta l-a sunat pe Medesan pentru a-i cere ajutorul.

Medesan i-a spus afaceristului ca discutase deja de situatia lui cu sefa ITM, Corescu Cornelia Gheorghina - vicepresedinte al Organizatiei Judetene Timis a Partidului Democrat Liberal" si ca solutia pentru rezolvarea problemei este o donatie de 10.000 lei la partid.

Vanghelie despre Mitrea: "A facut o gafa mare tinand cont de calitatea lui de politician"... Andreea Paul Vass: Oda inchinata Elenei Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x