Antena Căutare

Stolojan nu considera ca inlocuirea lui Boc este utila

Ideea inlocuirii lui Emil Boc din postul de prim-ministru al Romaniei este vazuta ca inutila de catre prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan.

Stolojan a declarat pentru RFI ca schimbarea lui Boc nu va ajuta in nici un fel Romania acum, cand aceasta are alte prioritati si angajamente internationale.

"Romania are deja angajamente internationale, pe care trebuie sa le respecte, pentru ca le are inclusiv fata de Uniunea Europeana, nu le are numai fata de Fondul Monetar International. Deci atunci cand vorbim de schimbarea domnului Emil Boc, trebuie sa ne punem foarte clar intrebarea: Cui foloseste aceasta schimbare?", precizeaza pentru RFI vicepresedintele PD-L.

Ideea presedintelui Traian Basescu de a inlocui prim-ministrul cu un premier independent nu este bine primita de catre colegii sai de partid, iar surse parlamentare mentioneaza ca Emil Boc nu vrea sa renunte la functiile de prim-ministru si presedinte al PD-L si intentioneaza sa isi duca pana la capat ambele mandate.

Sursa: Antena3

Victor Ponta se bazeaza pe Elena Udrea: Boc va fi schimbat saptamana viitoare... Sorin Blejnar: Ponta mi-ar pune in carca si uciderea Elodiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x