Antena Căutare

Subiectul unei confruntări directe între cei doi candidaţi la fotoliul de la Cotroceni împarte România în două: vom avea sau nu dezbatere înainte de marea finală?

Klaus Iohannis este ferm şi refuză cu desăvârşire o întâlnire faţă în faţă cu Viorica Dăncilă. În schimb, cei doi duc discuţii aprinse pe Facebook, unde îşi lansează reciproc atacuri şi ironii. Mai nou, intră în ring premierul Ludovic Orban, dar şi primarul Capitalei, Gabriela Firea, care vor neapărat să participe şi ei la o dezbatere.

Deşi l-a invitat insistent la o confruntare faţă în faţă, Viorica Dăncilă s-a lovit, în mod repetat, de refuzul categoric al contracandidatului său. Dăncilă nu s-a dat însă bătută. A distribuit chiar şi pe facebook o postarea a lui Iohannis din 2014, când actualul preşedinte îi lansa lui Victor Ponta aceeaşi provocare.

„Să luăm declarațiile domnului Iohannis din 2014. Când îi spunea domnului Ponta că dă dovadă de aroganță că nu vine la dezbatere. Aceeași aroganță o vedem acum la domnul Iohannis”.

Iohannis i-a dat replica Vioricăi Dăncilă, tot pe Facebook: „Nu poate exista nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile”.

Cei mai mulţi dintre români şi-ar dori să-i vadă însă faţă în faţă pe cei doi candidaţi la prezidenţiale. Iar provocările continuă: la rândul său, premierul este chemat la o dezbatere de Gabriela Firea, ca să discute fiecare despre realizările sale.

Cu excepţia alegerilor din 2000, când Ion Iliescu a refuzat o dezbatere cu Vadim Tudor, toţi finaliştii în lupta pentru Cotroceni au acceptat confruntări televizate.

Viorica Dăncilă, prima reacție după ce s-a spus că a plâns în timpul ședinței PSD: ”Nu e adevărat. Eu plâng foarte greu!... Schimbare uriașă la alegeri! Românii ar putea vota trei zile, la fel ca cei din Diaspora: „Trebuie să reechilibrăm situa...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Parteneri
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x