Antena Căutare

Sulfina Barbu, acuzata ca ar fi deturnat un milion de euro din fonduri comunitare

Scandal si amenintari cu justitia intre democrat-liberalii si social-democratii din Bistrita-Nasaud. Deputatul PSD Radu Moldovan o acuza pe colega de Parlament Sulfina Barbu ca ar fi deturnat nu mai putin de un milion de euro din fonduri comunitare, cu ajutorul mai multor firme, pe care le controleaza. Sulfina Barbu a respins acuzatiile si l-a amenintat pe Moldovan cu judecata, daca nu va proba afirmatiile.


"Sulfina Barbu, care dreneaza bani publici din toate proiectele europene, nu lipseste nici de la Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud cu ale sale firme si cu Silvian Ionescu, comisarul general al Garzii Nationale de Mediu", sustine Radu Moldovan, citat de Puterea.

Potrivit lui Moldovan, cei doi ar fi obtinut un contract de consultanta in valoare de doua milioane de lei pentru depozitul ecologic de la Tarpiu. Alaturi de Sulfina Barbu si de Silvian Ionescu, si alti democrat-liberali sunt acuzati de PSD ca ar fi facut invirteli cu fondurile europene destinate amenajarii depozitului de gunoi ecologic. In total, un milion de euro ar fi ajuns in buzunarele unor fruntasi PDL din judet.

Acuzatiile lui Moldovan au fost respinse de Sulfina Barbu

"Este iresponsabil acest individ si cer public sa vina cu dovezi, altfel, imi retin dreptul sa actionez in instanta si sa ii cer daune. In al doilea rand, eu nu stiu care sunt celelalte persoane mentionate", spune Sulfina Barbu.

Si seful Garzii Nationale de Mediu, Silvian Ionescu a declarat ca-l va da in judecata pe Moldovan.

"La Bistrita, in patru ani de cand n-am mai fost, sa-mi explice acest deputat cum am sifonat eu banii? Va anunt ca il dau in judecata. Are termen de la mine de o saptamana. Daca nu demonstreza toate lucrurile astea public intr-o saptamana, actionez in instanta", a declarat Ionescu.

PNL nu ar accepta un premier de la PSD... Marko Bela: "In ceea ce priveste UDMR, nu se pune problema remanierii "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x