Antena Căutare

Sulfina Barbu: Becali ar trebui sa isi ceara scuze dupa ce i-a jignit pe Paleologu si Preda

Deputatului PDL Sulfina Barbu estimat ca presedintele PNG George Becali ar trebui sa isi ceara scuze pentru ca a jignit doi lideri importanti ai PDL, Cristian Preda si Theodor Paleologu. Becali a afirmat sambata ca cei doi "nu fac in politica nici cat negru sub unghia sa".

„Cred ca Becali ar trebui sa isi ceara scuze pentru declaratiile facute la adresa unor lideri importanti ai PDL. Eu, ca membru PDL, colega cu Cristi Preda si Theodor Paleologu, am simtit un mare disconfor cand am vazut cum isi permite sa-mi jigneasca colegii. Eu cred ca fiecare dintre noi are locul sau in politica, iar cei care ne judeca sunt doar cetatenii si nimeni altcineva", a declarat Sulfina Barbu.

Totodata, Sulfina a subliniat ca „ii reamintesc lui Becali, care declara ca vrea sa colaboreze cu PDL, ca tocmai a jignit un membru din BPN si un europarlamentar important al partidului. Nu asa se colaboreaza cu PDL".

Presedintele PNG a declarat sambata ca membrii PDL care au spus ca PNG si PP-DD n-ar trebui sa fie parte dintr-o viitoare miscare populara sunt „oameni care nu au facut nimic nici in viata, nici in politica". De asemenea, Gigi Becali a spus ca "Paleologu si Preda nu fac nici cat negru sub unghia mea".

Foto: Intactimages

Schimb de "amabilitati" intre senatorii Dan Sova (PSD) si Mihaela Popa (PDL): "va calc in picioare",... Victor Ponta: USL nu merge sa-l voteze pe Teodor Melescanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x