Antena Căutare

Sulfina Barbu, realeasa in functia de presedinte al Organizatiei de Femei a PDL

Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a fost realeasa, astazi, in functia de presedinte al Organizatiei de Femei a Partidului Democrat Liberal, in cadrul Conventiei Nationale a OFPDL.


"Ati votat si un program politic, Forta femeilor PDL-Romania 2020. Sunt convinsa ca echipa care va fi aleasa astazi isi va atinge obiectivele pe care ni le-am propus, a declarat Sulfina Barbu.

In cadrul aceluiasi scrutin, Andreea Paul Vass, presedinte al Organizatiei de Femei PDL Salaj si consilier pe probleme economice al primului-ministru, a fost validata in functia de prim-vicepresedinte al OFPDL cu pentru 939 de voturi pentru.

Functia de secretar general al organizatiei va fi ocupata de Oana Badea, fost prim-vicepresedinte al OFPDL si secretar de stat in cadrul ministerului Educatiei. Oana Badea a obtinut 967 de voturi pentru, un numar de alte 20 de voturi fiind declarate nule.

Presedinte al Comisiei Nationale de Regulament, Etica si Litigii a fost desemnata Cristina Traila, cu 943 de voturi pentru, alte 50 de voturi din totalul celor exprimate fiind anulate.

Cele doua functii de secretar general-adjunct vor fi ocupate de Tatu Rodica, acesta obtinand 348 de voturi favorabile si Stancu Nicoleta care a fost validata pe functie cu 310 voturi. Pentru aceeasi functie a candidat si Haranaciu Dana care a obtinut in favoarea sa 212 voturi.

sursa: Jurnalul

Emil Boc, catre primarii PDL: "Nu mai faceti parcuri in paduri!"... Emil Boc: "Mai devreme sau mai tarziu, o femeie va fi presedintele Romaniei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x