Antena Căutare

Sulfina Barbu si Sever Voinescu admit ca in PDL exista corupti

Se inmultesc criticile privind coruptia in interirorul PDL. Sulfina Barbu admite ca in partid exista persoane care nu respecta regulile atunci cand e vorba de bani publici.

Remarca a fost intarita de Sever Voinescu. Deputatul democrat liberal sustine ca in momentul de fata coruptia afecteaza toate partidele, inclusiv PDL.

PDL, criticat din interior

La randul sau, europarlamentarul Cristian Preda acuza ca in multe filiale ale PDL competitiile interne sunt mimate, pentru ca nu exista decat un singur candidat. De aceea, propune ca in aceste cazuri nici sa nu se mai organizeze alegeri. In privinta optiunii pentru Primaria Capitalei, Preda respinge ideea sustinerii unei candidaturi a lui Neculai Ontanu.

Cristian Preda este decis sa isi apere ideile indiferent de oprelistile din PDL sau din afara partidului. Europarlamentarul spune ca un politician poate activa cu succes aproximativ 10 ani, dupa care ar trebui sa se retraga de pe scena politica.

Preda propune ca in cazul organizatiilor unde exista un singur candidat nici sa nu se organizeze alegeri.

Propunerea lui Cristian Preda a venit dupa ce in multe organizatii a existat un singur candidat la alegrile interne.

Sloganul Elenei Udrea la OSIM: "EU iubesc B"... Boc vrea controlul asupra Birourilor Permanente ale Parlamentului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x