Antena Căutare

Sunday Times: Adrian Severin face parte dintre europarlamentarii cu interese economice

Jurnalistii Sunday Times au declarat pentru Antena 3 ca Adrian Severin facea parte dintre europarlamentari cu interese economice si perspective comerciale in rezolvarea anumitor situatii. Biroul europarlamentarului PSD Adrian Severin a fosit sigilat de catre OLAF. Oficiul de lupta antifrauda a deschis o ancheta in cazul celor trei europarlamentari acuzati de luare de mita.

Reactii dure la Bruxelles in scandalul in care este implicat Adrian Severin. Romanul a fost huiduit de colegii sai si a fost trimis in ultimul rand al Parlamentului European. Asta dupa ce a fost exclus cu aplauze din grupul socialistilor europeni.

Adrian Severin este implicat intr-un scandal de coruptie, dupa ce jurnalistii Sunday Times au facut publica o inregistrare in care europarlamentarul roman cere bani pentru promovarea unui amenament. El spune insa ca nu intentioneaza sa demisioneze din PE si ca va ramane un social-democrat independent.

Europarlamentarul se considera victima unei inscenari si acuza ziarul care a condus ancheta, Sunday Times, ca ar fi unul de scandal. Severin s-a autosuspendat din conducerea PSD.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Varujan Vosganian: "Nu dau o para chioara pe declaratiile lui Basescu"... Emil Constantinescu: "Conflictul din Libia pune in lumina degradarea politicii externe a Romaniei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x