Antena Căutare

Surse: Dan Suciu, noul purtator de cuvant al Guvernului

Jurnalistul Dan Suciu, redactor-sef al postului TV Money Channel, a fost numit, luni, purtator de cuvant al Guvernului de catre premierul Mihai-Razvan Ungureanu, au declarat surse guvernamentale, citate de Mediafax.

Dan Suciu, si Ionut Stanimir, sef comunicare externa al BCR, au fost variantele premierului Ungureanu pentru postul de purtator de cuvant al Guvernului.

"Seful Guvernului doreste ca in postul de purtator de cuvant al Guvernului sa fie o persoana specializata in economie. Cele mai mari sanse de a ocupa acest post le are Dan Suciu, care a acceptat in principiu sa preia functia, dar decizia finala apartine premierului, iar la acest moment nu este luata", au aratat sursele citate.


Dan Suciu lucreaza in presa din anul 1994, in ultima perioada activand la postul TV cu profil economic The Money Channel.

Potrivit prezentarii de pe site-ul statiei TV, Dan Suciu este absolvent al Facultatii de Filosofie a Universitatii Bucuresti si are un master in Politici Publice.

Suciu ii va succede in functia de purtator de cuvant al Guvernului Ioanei Muntean, care fusese numita in functie in februarie 2009, de catre fostul premier, Emil Boc.

foto: tmctv.money.ro

Vezi topul celor mai bogati ministri din Guvernul Ungureanu!... Sondaj CCSB: Pompierii, mai tari ca Basescu, intr-un top al increderii. USL ar castiga cu 57% din voturi alegerile parla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x