Antena Căutare

Surse: Dupa Basescu si premierul Emil Boc renunta serviciile Ministerului Administratiei si Internelor

Dupa ce, vineri, presedintele Traian Basescu a dat dispozitie ca efectivele MAI sa nu mai participle la asigurarea protectiei sale, aceeasi hotarare a luat-o si premierul Emil Boc, care va renunta la protectia Politiei si Jandarmeriei, decizie comunicata acestora la intoarcerea de la New York, a anuntat liderul sindical al politistilor, Florian Ionita, pentru Antena 3.








Toader Paraschiv a adaugat ca detine aceasta informatie de la colegii sai din Politie, care au vazut cum a plecat premierul de la Aeroportul Henri Coanda, din Otopeni.

"Premierul isi da astfel cu stangul în dreptul. Comite o ilegalitate, pentru ca masina SPP-ului este masina Politiei, iar ofiterul SPP care o conduce este imbracat in uniforma de Politie. Sambata seara, insa, aceasta masina a avut aprinse lampile albastre nu cele rosii si nu avea voie sa treaca pe culoarea rosie a semaforului", a declarat Paraschiv.




Traian Basescu: "Politistii au subminat autoritatea statului roman si a institutiilor statului"... Opozitia sustine ca gestul presedintelui de a renunta la serviciile MAI este ilegal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x