Antena Căutare

Surse: Elena Udrea, sefa Comisiei unui nou proiect de lege pentru Sanatate

Premierul Emi Boc i-a convocat, sambata, la sedinta pe unii reprezentanti ai PDL, pentru a discuta despre problema sanatatii. Liderii partidului au hotarat ca PDL sa nu renunte la incercarile de reformare a sistemului sanitar.

UPDATE 18.45: Sever Voinescu, purtatorul de cuvant al PDL, a infirmat informatia potrivit careia s-ar fi format o noua comisie pentru Sanatate

Astfel, liderii partidului au stabilit ca Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, sa conduca o comisie care va propune un nou proiect de lege pentru Sanatate, conform pesurse.ro.

Presedintele Traian Basescu a cerut public premierului sa retraga proiectul, invocand faptul ca reforma in sanatate are prea multi opozanti, inclusiv din randul societatii civile.

"Nimeni din sistem nu vrea schimbarea acestuia. Spitalele nu vor schimbarea, medicii de familie nu vor schimbarea, sistemul de urgenta nu vrea schimbarea sistemului medical", a declarat Basescu.

"In aceste conditii va pot spune ca cer public primului ministru retragerea proiectului care viza reforma in sanatate. Am discutat, de altfel, cu primul ministru intentia de a face acest lucru, si o fac eu pentru ca aici a fost Comisia Prezidentiala, aici s-a facut propunerea de proiect de lege, aici au fost oamenii specialisti care s-au dedicat incercarii de a pune un diagnostic", a anuntat Basescu.

Sursa: Antena3

Sever Voinescu: PDL, deschis oricaror propuneri serioase privind reforma Sanatatii... USL va initia strangerea de semnaturi pentru suspendarea lui Traian Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x