Antena Căutare

Surse: Emil Boc merge la Caras-Severin pentru a calma spiritele in PDL

Emil Boc se va deplasa maine la Caras-Severin pentru a calma spiritele si pentru a-i convinge pe cei care au amenintat ca pleaca din PDL sa renunte la idee, informeaza Hotnews.ro, citand surse din partid.

Vizita presedintelui PDL la Resita are loc dupa ce presedintele Senatului, Vasile Blaga, a criticat faptul ca Emil Boc sau Ioan Oltean nu s-au deplasat in teritoriu pentru a prelua organizatia judeteana de la Sorin Frunzaverde.


"Cineva trebuia sa fie acolo, sa vedem la cine ramane cheia si stampila organizatiei. Lucrurile acestea nu s-au intamplat, deci sunt si lucruri de corectat si in activitatea noastra. Domnul Boc sau domnul Oltean ar fi trebuit sa fie astazi [n.r. miercuri] la Resita, pentru ca, pana la urma, cu dansii a negociat domnul Sorin Frunzaverde atunci cand a acceptat si a intrat in Biroul Permanent National ca prim-vicepresedinte", a declarat Vasile Blaga.

Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, a confirmat, marti seara, ca va fi candidatul USL pentru sefia CJ, din partea PNL. "Voi fi candidatul USL, din partea PNL, la presedintia CJ Caras-Severin si voi fi membru PNL. Propunerea mi-a fost facuta astazi", a declarat Frunzaverde. Informatiile privind o viitoare despartire a lui Sorin Frunzaverde de PDL au aparut marti dupa-amiaza.

foto: Intact Images

Cezar Preda: "Premierul Ungureanu e responsabil pentru situatia din PDL"... Crin Antonescu: "Sorin Frunzaverde este un castig pentru PNL"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x