Antena Căutare

Surse: Greii PDL i-au cerut Elenei Udrea sa plece din partid

Mai multi lideri democrat-liberali, printre care Vasile Blaga si Radu Berceanu, i-au cerut Elenei Udrea sa plece din PDL, considerand-o vinovata pentru situatia in care se afla in momentul de fata partidul, potrivit unor surse.

Elena Udrea a negat informatia si sustine ca nici unul dintre colegii de partid nu i-a reprosat ceva cu privire la activitatea din minister, apreciind discutiile care au avut loc in ultimele zile in PDL drept "amicale, ca intre colegi".

"Eu am vazut ca exista practica aceasta a surselor. Nu dumneavoastra sunteti de vina, ci cei care folosesc relatia cu presa pentru a spune tot felul de lucruri mai mult sau mai putin adevarate. Categoric nu. Nu a existat niciun repros fata de activitatea la minister", a declarat Elena Udrea.

In ceea ce priveste noii ministri PDL, Udrea a apreciat ca "sunt oameni care au toata sustinerea partidului si credem ca sunt alegerile corecte. Oricand exista in partid inca zece oameni in spatele fiecarui ministru, care ar putea sa ii ia locul".

Dispute in PDL: Sorin Frunzaverde o ataca pe Elena Udrea... Iliescu, nemultumit de Ponta: Daca nu te intelegi cu Crin, vin eu sa discut cu el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x