Căutare Live

Surse: Traian Basescu s-a intalnit, joi seara, cu viceguvernatorul BNR, Cristian Popa

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, joi seara, cu viceguvernatorul BNR, Cristian Popa, potrivit unor surse politice. Numele lui Popa a fost intens vehiculat de presa, in ultimele zile, pentru a prelua functia de premier.


Traian Basescu s-a intalnit, marti, la Parlament, timp de doua ore, cu parlamentarii PDL. Incepand de duminica, seful statului a avut mai multe intalniri, la care au luat parte reprezentanti ai PDL la nivel local si central. De asemenea, seful statului s-a intalnit cu UDMR, UNPR si cu liderul grupului minoritatilor.

La aceste intalniri a fost luata in calcul posibilitatea inlocuirii premierului Emil Boc, o varianta sustinuta de seful statului fiind numirea unui premier independent. Presa a vehiculat mai multe nume in acest sens: Mugur Isarescu, Mihai Tanasescu, Cristian Popa si Calin Georgescu.

sursa: Antena3

Vezi inregistrarea discutiei dintre Traian Basescu si liderii PDL!... Emil Boc nu stie cat costa o paine!...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri