Antena Căutare

Surse: UDMR ar putea nominaliza astazi un ministru al Sanatatii daca acesta va avea in subordine si CNAS

Numirea unui nou ministru al Sanatatii si problema subordonarii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS) au fost discutate miercuri, in biroul permanent al PDL si in sedinta coalitiei, dar in urma negocierilor nu a fost propus nici un nume pentru postul vacant de la Sanatate, in timp ce UDMR ar putea nominaliza chiar astazi un ministru al Sanatatii.

UPDATE! 13.22


UPDATE! 11.50


UPDATE! 11.15 Sedinta coalitiei de la guvernare s-a terminat dupa o ora si jumatate, dar nu s-a ajuns la nici o concluzie. Negocierile dintre PDL si UDMR au esuat, dupa ce democrat-liberalii au refuzat solicitarea maghiarilor de a trece CNAS in subordinea Ministerului Sanatatii.




Nu este exclus ca o decizie in privinta noului ministru sa fi fost luata deja in China, unde premierul a fost insotit de liderul UDMR, Kelemen Hunor. De altfel, subiectul a fost abordat si marti seara, dupa revenirea in tara a prim-ministrului, intr-o intalnire informala la care au mai participat Elena Udrea, Roberta Anastase, Gheorghe Flutur si Ioan Oltean.

Pe 4 august, Cseke Atttila a demisionat din funcţia de ministru al Sanatatii. El si-a justificat decizia de a demisiona prin faptul ca este nemultumit de banii primiti de MS la rectificarea bugetara, care s-a discutat fara a i se cere punctul de vedere.


Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Trotuare in culori politice: Primarul PDL din Piatra Neamt a facut drumurile verzi... Ordin de la presedintele UDMR Sfantu Gheorghe: Toti secuii si ceangaii sa se declare maghiari la recensamant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x