Antena Căutare

Tariceanu: Crin Antonescu va regreta multa vreme decizia de a indeparta o serie de oameni

Calin Popescu Tariceanu a criticat dur decizia liderului PNL, Crin Antonescu, de a "decapita" organizatia PNL Sector 1.

"Crin Antonescu va regreta multa vreme de aici incolo decizia de a indeparta, rând pe rând, din conducerea PNL o serie de oameni care si-au adus contributia lor indelungata si statornica pentru promovarea ideilor si valorilor liberale", scrie Tariceanu pe Facebook.

"Cu acesti oameni s-a reconstruit PNL-ul dupa 1990, atunci când putina lume credea in sansa liberalismului românesc, cu ei a ajuns partidul sa fie astazi ceea ce este.

Organizatia PNL sector 1 a fost "decapitata", vineri, in urma unui scandal iscat la sedinta in care liberalii trebuie sa bata in cuie listele cu candidati pentru alegerile parlamentare.

Sefii de la PNL Sector 1 s-au opus candidaturii lui Gigi Becali pe listele PNL. In replica, presedintele partidului, Crin Antonescu, i-a acuzat ca la referendum au colaborat cu adversarii.

Ulterior, Biroul Politic Central al PNL a aprobat, la solicitarea presedintelui Antonescu, introducerea pe ordinea de zi a Consiliul National Executiv a propunerii de demitere a conducerii filialei PNL Sector 1, in frunte cu Vlad Moisescu.

Sursa: Antena3.ro

Mihai Razvan Ungureanu: "Adversarul principal al ARD nu este USL, ci timpul"... Sondaj de opinie: Daca azi ar avea loc alegeri parlamentare, USL ar obtine 52,1% din voturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x