Antena Căutare

Tariceanu il ataca pe Gigi Becali: "Cred in oamenii care manipulează ideile, nu oile"

Fostul premier Calin Popescu-Tariceanu prefera sa creada in valori si principii si in oamenii care manipuleaza ideile si nu oile. Liderul deputatilor PNL a participat la lansarea cartii "Iesirea din criza. Cum poate Europa salva lumea", semnata de liderul grupului ALDE, Guy Verhofstadt.

Tariceanu il ataca pe Gigi Becali: "Cred in oamenii care manipulează ideile, nu oile"
| intact images

"Am spus asistentei la lansarea cartii lui Guy Verhofstadt ca ma bucur sa particip la un astfel de eveniment, pentru ca in ceea ce cred eu raman sa fie valorile, principiile, ideile. Si eu cred ca lumea aceasta a fost pusa in miscare intotdeauna de oamenii...de intelectuali, adica sa manipuleze ideile, nu oile. De aceea astazi ma gasesc aici si nu ma gasesc in alta parte", a raspuns Tariceanu fiind intrebat ce le spune liderilor ALDE care sunt pusi in situatia de a raspunde unor intrebari incomode legate de primirea lui George Becali in PNL.

Liderul deputatilor PNL a mai spus ca este un om politic care crede in valori, principii si idei. "Asa, ca sa glumesc, sunt un om politic de alta factura, poate sunt demodat, eu raman sa cred in ceea ce e normal sa adune oamenii impreuna: valori, principii si idei", a conchis Tariceanu.

Citeste si Jurnalul!

Vosganian il contrazice pe Antonescu: "Am votat impotriva cooptarii lui Gigi Becali"... MRU, despre candidatura lui Becali: "In locul lui Antonescu, mi-ar fi rusine sa ma uit la portretele Bratienilor&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x