Căutare Live

Tăriceanu: Îmi voi anunţa în plen demisia de la conducerea Senatului

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a precizat luni că îşi va anunţa în plenul Senatului, la ora 16:00, demisia de la conducerea acestei Camere.

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a precizat luni că îşi va anunţa în plenul Senatului, la ora 16:00, demisia de la conducerea acestei Camere.

Tăriceanu a menţionat că va face în plen mai multe precizări legate de demisia sa.

Călin Popescu Tăriceanu a susţinut că demisia devine oficială din momentul anunţului din plen.

El a afirmat că a fost ales preşedinte al Senatului în baza unei înţelegeri politice de la acel moment, iar acum, odată cu ieşirea ALDE de la guvernare, a considerat că trebuie să îşi dea demisia.

„Observ de câteva zile o zbatere disperată a d-nei Dăncilă în încercarea de a se salva de la înec. A ajuns să promită cam tuturor parlamentarilor ALDE chiar portofolii ministeriale, doar - doar îi va convinge să i se alăture. Şi, cum n-a reuşit, acum a scos pe «tarabă», tot pentru colegii mei, inclusiv funcţia de preşedinte al Senatului, pe care am anunţat că o voi elibera la începutul sesiunii parlamentare de toamnă”, scria duminică Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

Sursa : news.ro

Orban, întrebat despre intenţia premierului de a pedepsi insulta şi calomnia: Este o chestiune care ţine de regim totali... Meşeşcanu, susţinut de PSD pentru funcţia de preşedinte al Senatului; senatorul discută cu liderul ALDE...
Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x