Antena Căutare

Tariceanu: “La un moment dat, PNL va trebui sa se desparta de PSD”

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri seara, la un post TV, ca, la un moment dat, PNL va trebui sa se rupa de PSD, insa, in acest moment, cele doua partide trebuie sa mearga impreuna pentru a-si atinge obiectivele stabilite. Intrebat cand preconizeaza o posibila ruptura a aliantei USL, Tariceanu a raspuns ca la un moment dat se va intampla acest lucru:

Tariceanu: “La un moment dat, PNL va trebui sa se desparta de PSD”
| intact images

"Nu as raspunde cu termenul cand preconizez pentru ca s-ar putea intelege ca mi-as dori acest lucru. Impartasesc insa parerea dv. ca, la un anumit moment, va trebui sa ne despartim pentru ca suntem partide cu un anumit profil ideologic si fiecare partid aspira sa obtina in final votul majoritar al cetatenilor pentru a-si pune programul in practica fara a face compromisuri. In plus, exista si o amenintare potentiala sau un adversar pe care nu rebuie sa-l scapam din vedere care este PDL, lucru valabil pentru PNL (ca partid de dreapta), nu si pentru PSD", a declarat Tariceanu.

Fostul premier a precizat insa ca, in acest moment, PSD si PNL trebuie sa mearga impreuna, pentru a-si indeplini obiectivele politice pe care si le-au asumat. "Obiectivul nu este castigarea alegerilor, aceasta este modalitatatea prin care ajungem sa ne punem in aplicare obiectivele de guvernare", a adaugat Tariceanu.

Sursa: Antena3.ro

Foto! Totul pentru voturi, totul pentru victorie! Ce-a ajuns sa faca Elena Udrea in campania electorala... Adrian Nastase a scris o carte in inchisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x