Antena Căutare

"Telenovela" Aura Vasile: A anuntat ca pleaca din PSD, s-a razgandit si... a ajuns sefa in UNPR

In decembrie 2011, liderul UNPR Marian Sarbu a anuntat ca deputatul Aura Vasile a plecat din PSD si s-a inscris in Uniune. Apoi, in cateva ore, vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a spus ca a razgandit-o si au urmat peste doua luni de liniste. Astazi insa, UNPR a remis un comunicat, potrivit caruia deputatul Aura Vasile a fost numita, miercuri, vicepresedinte al filialei Bucuresti a Uniunii.

Dupa anuntul-fulger din decembrie, liderul PSD Victor Ponta a explicat ca „nu agreez asemenea telenovele. Astea-s pentru Anastase, pentru uneperisti, pentru tradatorii de la UNPR. Cred ca a vrut sa rada de ei. In cazul acesta, cred ca putem sa o iertam".

De "Martisor" insa, Biroul Politic Permanent al Organizatiei UNPR Bucuresti a desemnat-o pe Aura Vasile ca vicepresedinte al filialei, dupa ce aceasta s-a inscris in UNPR in decembrie 2011, ceea ce schimba epilogul "telenovelei".

Foto: Intactimages

Victor Ponta, dezamagit de absenta premierului Ungureanu de la Consiliul European... Crin Antonescu: Lustratia a fost ratata de 20 de ani incoace. PD incearca sa mai adune niste voturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x